fbpx

ÁSZF

KOD Média Kft.

(székhely: 1024 Budapest, Margit körút 5. A. ép. 3. em. 1., cégjegyzékszám: 01-09-861872, adószáma: 13564474-2-41, képviseli: Hanák Tamás ügyvezető)

Csomag átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés után.

Elérhetőség: info@vinceklub.hu / rendeles@vinceklub.hu vagy telefonon 9:00-17:00 között munkanapokon a +36702138804-es telefonszámon

 

Szolgáltatás tárgya 

Borcsomag, egyéb termékkel kiegészülve, melynek értéke budapesti címre történő kiszállítás esetén 9900 Ft, vidéki kiszállítás esetén 10 990 Ft, mely magában foglalja a kiszállítás költségét.

Szolgáltatás menete

A borcsomagot interneten keresztül tudja megrendelni. A rendelés a Salesform rendszeren keresztül történik. Az utalás a Simplepay rendszeren keresztül zajlik. A sikeres megrendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot a kiszállítást illetőleg, a szállítás a rendeléstől számított 6-8 munkanapon belül történik.

Szolgáltatás lemondása

A szolgáltatás mindaddig automatikus, amíg azt Ön le nem mondja! Ezt megteheti az e-mailben kapott linken keresztül, üzenetben vagy telefonon. 
 
A szolgáltatás automatikus az utalás és a kézbesítés is. Így Önnek nem kell az összeget minden hónapban elutalnia, mert automatikusan vonásra kerül, mindaddig, amíg a szolgáltatást igénybe kívánja venni!
 
Felmerülő probléma, kérdés esetén a fenti elérhetőségeken keresse kollégáinkat! 
 

Egy éven belül, egy fő, egy e-mail címmel egy akciós csomagajánlatra (plusz ajándék bor) kizárólag egyszer regisztrálhat!